Om

Follow us:

e-post Charlotte@byhorse.se

Hästar är min passion!

Jag är C-tränare i dressyr och utbildar hästar och ryttare. I min roll som utbildare och ryttare har jag lärt mig att det underlättar för både häst och ryttare med en väl fungerade utrustning. En ny sadel kommer inte göra att du når dina mål, det måste du själv arbeta dig till, men den kommer att underlätta för dig och din häst på vägen. Det kan jag lova!

Se över din sadel och dess passform ofta. Hästar ändrar sig! Ägarbyten och miljöombyten kan göra att din häst tappar vikt och muskelatur. Hur du rider och tränar påverkar såklart också din häst och den kan faktiskt växa ur sin sadel.

 

Sadlar, stövlar, lite kläder och ibland en hjälm eller så...

Annexet finns på Lennartsnäs och har öppet onsdagar kl.14-19 och lördagar kl. 11-15 för dig som vill komma och provsitta, känna och klämma på sadlarna. Låna hem och prova själv eller lämna in till försäljning.

Många begagnade sadlar från tex. Childeric, Butet, Bruno, Prestige, Cliff Barnsby mfl. finns att prova men vi säljer även nya sadlar från Equipe, Antares, Connector, Lippo, PDS Carl Hester och Pessoa.

Lite olika kläder efter säsong och produkter från Back on Track finns också i Annexet. Du kan också se och köpa Moa Hedbergs magiska barnkläder med hästtema och köpa fina smycken med mening från Ko-ko-no.

Måttbeställda stövlar från Derby Boots och fina tävlingsaccessoarer från EQUETECH.

 

Min del av stallet på Lennartsnäs rymmer 8 hästar.

Här kan du få fullservice eller extra extra fullservice. Alla hästar som bor i mitt stall ägs av elever eller samarbetspartners. Samarbete, långsiktighet och ömsesidig respekt är värdeord för mig.

I mån av tid och plats tar jag emot hästar för utbildning eller försäljning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved

Bank