Om oss

Follow us:

e-post Charlotte@byhorse.se

Charlotte Frisch

Verksamhetsansvarig Stall Lennartsnäs, sadelutprovare och tränare

070-6691907

Åsa Anderberg

Hästskötare

Carolin Talback

Stallchef - ansvarar för servicen i stora stallet

070-4242288


Åsa Engström

Admin och butikshjälp i Annexet

Hästar är vår passion!

 

Jag är C-tränare i dressyr och utbildar hästar och ryttare. I min roll som utbildare och ryttare har jag lärt mig att det underlättar för både häst och ryttare med en väl fungerade utrustning. En ny sadel kommer inte göra att du når dina mål, det måste du själv arbeta dig till, men den kommer att underlätta för dig och din häst på vägen. Det kan jag lova!

Se över din sadel och dess passform ofta. Hästar ändrar sig!  Ägarbyten och miljöombyten kan göra att din häst tappar vikt och muskelatur. Hur du rider och tränar påverkar såklart också din häst och den kan faktiskt växa ur sin sadel.

Jag har diplom från Engelska Society of Master Saddlers och jag har gått flera utbildningar hos Prestige och Equipe. Jag är även utbildad på justering/ inpassning av WOW sadlar. Min främsta merit är ändå det stora antal sadelutprovningar och problemlösningar jag gjort genom åren. Att arbeta med sadlar är precis som allt annat när det kommer till hästar - man blir aldrig fullärd. En sak som jag har lärt mig på alla mina sadelår är att sadeln måste passa BÅDE häst och ryttare OCH den måste passa när hästen rör sig.

 

Mina medarbetare

Vad vore jag utan mina med arbetare?? 

 

Carolin Talback - driver i sitt företag Greta&Willes servicen för inackorderingstallet på Lennartsnäs. Carolin ser till att alla stallets gäster får den service de vill ha. Alltifrån endast fodringar och in/utsläpp till extra extra service med tömkörning, veterinär och hovslagareservice eller ridning/ utbildning av häst och ryttare.

 

Åsa Anderberg - Hästskötare i mitt lilla stall. Hjälper mig att ta hand om mina utbildningshästar och fullservice kunder. Fixar och donar och ser till att veckans schema hålls. 

 

Åsa Engström - Medhjälpare i Annexet och tar hand om administration, fotografering och pyssel med än det ena och det andra. 

 

Anna Såndberg - Administration och ekonomi

 

Ronnie och Göran - Ridhuset, ridbanans och hagarnas beskyddare. För att en så stor verksamhet ska fungera behövs det några händiga på plats. Dessa killar lagar, fixar, kör in foder, löser problem, lagar punka, lagar  skrittmaskin, gullar med traktorn, ja ni vet allt som behöver göras..