Om oss

Copyright @ All Rights Reserved

Bank

Follow us:

e-post Charlotte@byhorse.se


Charlotte Frisch

Verksamhetsansvarig Stall Lennartsnäs, sadelutprovare och tränare

070-6691907

Åsa Anderberg

Hästskötare

Carolin Talback 

Stallchef - ansvarar för servicen i stora stallet

070-4242288

 

Hästar är vår passion!Jag är C-tränare i dressyr och utbildar hästar och ryttare. I min roll som utbildare och ryttare har jag lärt mig att det underlättar för både häst och ryttare med en väl fungerade utrustning. En ny sadel kommer inte göra att du når dina mål, det måste du själv arbeta dig till, men den kommer att underlätta för dig och din häst på vägen. Det kan jag lova!

Se över din sadel och dess passform ofta. Hästar ändrar sig!  Ägarbyten och miljöombyten kan göra att din häst tappar vikt och muskelatur. Hur du rider och tränar påverkar såklart också din häst och den kan faktiskt växa ur sin sadel.

Jag har diplom från Engelska Society of Master Saddlers men min främsta merit är det stora antal sadelutprovningar och problemlösningar jag gjort genom åren. Att arbeta med sadlar är precis som allt annat när det kommer till hästar - man blir aldrig fullärd. En sak som jag har lärt mig på mina 10 sadelår är att sadeln måste passa BÅDE häst och ryttare OCH den måste passa när hästen rör sig.


Mina medarbetare

I mitt lilla stall har jag ovärderlig hjälp av Åsa Anderberg. Åsa ser till att alla hästarna får den bästa av omvårdnad, att alla saker ligger på rätt ställe och att veckans schema håller.

För skötseln av stora stallet och servicen till våra stallgäster ansvar Carolin Talback med sin personal.

Ekonomi och administration sköter Birgitta Frisch och i Annexet finns Åsa Engström, alltid redo att hjälpa till.


Ledig tjänst

Vi söker just nu efter en händig man eller kvinna. Kan vara en pensionär kanske eller någon som behöver ett extra jobb. Vi behöver hjälp ca 10tim/vecka för att hjälpa till med alltifrån städuppdrag till lagning av hagar eller en trasig boxdörr.

mejla till charlotte@byhorse.seAnnexet finns på Lennartsnäs och har öppet lördagar 11-14 för dig som vill komma och provsitta, känna och klämma på sadlarna. Låna hem och prova själv eller lämna in till försäljning.

Många begagnade sadlar från tex. Childeric, Butet, Bruno, Prestige, Cliff Barnsby mfl. finns att prova men vi säljer även nya sadlar från Equipe, Antares, Connector, Lippo, PDS Carl Hester och Pessoa. Gemensamt för alla sadlarna är att de håller hög kvalitet och fint skick.

Lite olika kläder efter säsong och produkter från Back on Track finns också i Annexet. Du kan också se och köpa Moa Hedbergs magiska barnkläder med hästtema och köpa fina smycken med mening från Ko-ko-no.

Måttbeställda stövlar från Derby Boots och fina tävlingsaccessoarer från EQUETECH.