Att köpa sadel på ByHorse Marketplace


Att köpa sadel på ByHorse Marketplace

Genom ByHorse Marketplace får du som kund möjlighet att köpa sadlar på den privata marknaden samtidigt som du bibehåller samma nivå av trygghet som när du handlar från etablerade företag.

Våra erfarna sadelutprovare har genomfört en noggrann värdering och rekommenderat ett pris till säljaren, baserat på tillhandahållna bilder och information. Vänligen observera att det här är en begagnad vara som säljs i befintligt skick. Som förmedlare kan vi inte erbjuda några garantier för läder eller bom, utöver de garantier som tillhandahålls av tillverkaren när sadeln ursprungligen tillverkades. Eventuella skador utöver normalt slitage för sadelns ålder ska tydligt framgå i annonsen, och priset fastställs därefter.

Så här går det till;

  1. Välj din Sadel: Vi uppmanar dig att göra ett noggrant val för att minimera transporter och för att säkerställa att du och din häst får den bästa sadeln för er. Om du är osäker på vilken sadel som passar dig och din häst bäst, rekommenderar vi att du först kontaktar oss för rådgivning eller bokar en tid för en mer djupgående konsultation. När du är säker på din valda sadel kan du lägga den i din varukorg.
  1. Bekräfta köp. Gå vidare till kassan och välj Klarna faktura. Genom att godkänna gällande villkor för tjänsten och din beställning uppstår ett bindande avtal mellan dig och ByHorse Sweden AB. Var vänlig notera att fraktkostnader och eventuell returfrakt betalas av dig som kund.
  1. Bekräftelse och Kvittens: När köpet är slutfört, kommer du att få en bekräftelse och ett kvitto skickat till din angivna e-postadress. Säljaren kommer inte erhålla betalningen omedelbart. Istället håller vi dina medel i förvaring under öppetköpsperioden. Efter att perioden har löpt ut, och om vi inte har mottagit någon retur eller meddelande om avvikande, överförs pengarna till säljaren. Det är först då som säljaren får sin betalning.
  1. Hämta ut och prova Sadeln: När sadeln har anlänt till ditt ombud kommer du att få en avisering med en kod för att hämta ut det. Om sadeln avviker betydligt från beskrivningen, vänligen kontakta ByHorse omedelbart för att rapportera eventuell reklamation.

Öppet köp

Du har 14 dagars öppet köp när du handlar begagnade sadlar på byhorse.se, räknat från det datum då du mottog varan. Om du känner dig osäker eller behöver ytterligare rådgivning finns möjligheten att boka en digital konsultation med en av våra sadelprovare så att du kan känna dig trygg i ditt beslut.

Om sadeln inte uppfyller dina förväntningar, vänligen meddela oss via e-post och returnera sadeln inom 14 dagar. Det är viktigt att du packar sadeln enligt våra instruktioner och använder den bifogade returfraktsedeln. När säljaren mottagit och godkänt sadeln kommer vi att kreditera fakturan för sadeln med avdrag för köpargarantin och frakten. 

Om vi inte får något meddelande från dig inom 14 dagar från det att du mottagit varan kommer det tolkas som att du har accepterat sadeln. Då kan du välja att betala hela fakturan direkt eller omvandla den till en delbetalning om det passar dig bättre.

Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt val av sadel och önskar dig en positiv upplevelse med din häst.

Till ByHorse Marketplace!