Kontakt By Horse SwedenÄr du intresserad av en av våra sadlar, har du frågor kring ditt avtal eller behöver komma i kontakt med oss på annat sätt?
Vänligen maila sadel@byhorse.se och specificera gärna vilken sadel eller vilket avtal det gäller så är det lättare för oss att ge dig ett korrekt svar.
Vill du att avi ringer upp dig?  skriv det och glöm inte att meddela oss ditt telefonnummer samt när det är lättast att nå dig. Vi ringer vanligen upp samma eller nästkommande vardag.

Butikens öppettider: onsdagar kl 16-19, lördagar kl 11-15.
Under juli har butiken endast öppet på onsdagar.
SMS till butiken: 073-9671002

Har du specifika sadelfrågor eller en fråga rörande en speciell sadel, hänvisar vi dig att komma till butiken på onsdagar då Charlotte jobbar (undantag då hon inte är här kan förekomma). 

Bokning av sadeluprovning kan du göra på sadel@byhorse.se eller ta direkt kontakt med våra sadelutprovare. 

Passar ett hembesök bättre? Ring, smsa eller mejla!
OBS!! Dessa telenummer ENDAST för bokning av Sadelutprovning, utprovarna har inte tillgång till information rörande betalning, fakturering eller sålda sadlar, dessa frågor hänvisar vi till mejlen sadel@byhorse.se

Sadelutprovare hos BY HORSE

Linnea Nilsson 076-0241577  n.linnea@gmail.com
Ryttare, tränare och hästägare. Ett öga för detaljer och envis som få. Linnéa lämnar inget åt slumpen. Lika duktig på hopp som dressyr! 

Helena Ager 070-4156869  helena@byhorse.se
Ryttare och hästägare. Helena är väl insatt i PARA sporten och mycket medveten om hur det kan vara att ha en kropp som inte alltid känns ok. Klurig och mycket duktig på att hitta lösningar på alla slags problem.

Sara Gezelius 070-7262385 sara_gezelius@yahoo.com
Ryttare och hästägare. Underutbildning till sadelprovare. Diplomerad Hästterapeut med stort kunnande och intresse för hästens muskler. Sara träffar du ofta i butiken.

Charlotte Frisch 070-6691907   sadel@byhorse.se 
Ryttare, tränare, hästägare och hästutbildare. Erfaren sadeluprovare med många år i branschen. Har många företagskunder och yrkesverksamma tränare och ryttare som sina kunder. 

Frågor om leverantörs eller kundfakturor
ekonomi@byhorse.se

Fakturaadress ( vi tar bara emot fakturor via e-post )

inbox.lev.268935@arkivplats.se

Postadress
By Horse Sweden AB
Kivra: 556921-7549
106 31
Stockholm
SE

Adress till butik samt leverans av varor
By Horse/ Annexet
Stallet Lennartsnäs 
196 93 Kungsängen 

Hitta hit
Lennartsnäs Säteri ligger ca 5 km från E18 Enköpingsvägen, avfart Brunna. 
Efter avfarten, sväng vänster mot Kungsängen, kör rakt fram i rondellen vid OKQ8, under järnvägen, följ sedan skyltar mot Lennartsnäs. Där vägen delar sig i två vid en runsten, ta höger. Följ vägen till skylten Lennartsnäs Säteri- ta höger.

Parkering mitt i mot kortsidan av ridbanan. Butiken ligger i den stora tegelbyggnaden.

Om du ska på sadelutprovning med din häst så parkera på parkeringen mellan ladan och ridhuset, där alla transporter är parkerade.

GPS: Ställ in Lennartsnäsvägen och kör ända fram tills du ser ridhus, hagar och ridbana!!

Välkommen!