Om oss


Charlotte Frisch är ägare och grundare av By Horse som startades 2008 och drivs sedan 2013 i aktiebolagsform. 

Charlotte Frisch

Charlotte är främst inriktad på dressyr men har många hoppkunder från lätt till svår klass. Som ryttare och tränare vet hon vad rätt utrustning gör för resultatet och upplevelsen av din ridning. Hon har förståelse för hur det känns och inte bara hur det ser ut. Oavsett på vilken nivå du idag befinner dig eller var du vill vara i framtiden så är det en klok investering att ha en bra sadel. Charlotte är utbildad i England och har genom åren gått en mängd olika vidare utbildningar hos Prestige, Equipe, WOWsaddles och hos Fitchbauer i Tyskland. Hon är även
C-tränare i dressyr och massage terapeut.

- "Jag motiveras av att hitta lösningen som fungerar i alla lägen med hästen i rörelse och hur ryttaren påverkar och blir påverkad av hästens egenskaper".

charlotte@byhorse.se, 08- 311132 eller SMS till 070-6691907

Helene Rylander Berggren 

Helene är utbildad leg. naprapat och akupunktör. Sedan 1995 har verksamheten bestått av naprapati på humansidan och mjukdelsbehandling med massage och hästbehandling. Sedan starten har verksamheten utökats med bl.a. akupunktur och laser, först på människa och sedan på häst. Helene har även ett stort intresse för biomekanik, allt runt träning och rehabilitering. Hon vidareutbildar sig ständigt inom dessa områden.

helene@rylaxen.se070-827 78 55