Sälja din sadel- såhär går det till


Vill du sälja din sadel? Vi hjälper gärna till! Det är enklare än du tror!

Vi tar emot nästan alla sadlar, med några få undantag. Är du osäker på vad som gäller för din sadel? Hör av dig till oss!

Det vanligaste är att vi skickar en fraktsedel till dig som du använder. Då är sadeln försäkrad och får ett Spår ID under färden till vår butik. Fraktkostnader, tur och eller retur, bekostas av säljaren. Tillsammans med fraktsedel mailar vi även avtalet med villkor som du läser igenom, fyller i och lägger med i kartongen. Kartong hittar du till exempel på en byggmarknad. Använd byggtejp och tejpa ordentligt!

När sadeln kommer till oss, går vi igenom den och dina uppgifter i avtalet och kontaktar dig för ett sista ok innan den plåtas och läggs upp i vår webshop.

Vi marknadsför den i våra sociala kanaler samt tar med den på sadelutprovningar. Vi kan dessutom erbjuda delbetalning till köparen. Tryggt och säkert.

Vi hör av oss när det är dags för utbetalning. Alla frågor kring utbetalningar eller om din sadel har blivit såld besvaras på sadel@byhorse.se  - inte på telefon så undviker vi onödiga missförstånd. 

Välkommen att lämna in den i butiken eller kontakta oss på sadel@byhorse.se eller ring 08- 31 11 32 om du behöver hjälp med att skicka den eller har fler frågor.

Du kan även läsa mer i vår FAQ- Frågor och Svar.