Lediga jobb hos By Horse


Nu söker vi en Sadelutprovare till Stockholm!

Företaget växer och vi söker dig som kan hästar och sadlar och som tillsammans med oss vill hjälpa våra kunder till en ny och bättre sadellösning!

Vi är idag ett team av fyra personer med en unik mix av kunskaper och erfarenheter inom hästbranschen med ett fokus på sadlar. Vi har en glad stämning på jobbet men vi tar vårt uppdrag på allra största allvar.

 By Horse Sweden genomför sedan 2013 olika sadeltjänster med hopp- och dressyrsadlar från varierande märken men är även återförsäljare av välkända varumärken som till exempel Antarès, Bruno Delgrange, Equipe, Fichtbauer och Prestige.

Företaget drivs sedan tre år tillbaka på Stall Lennartsnäs i Kungsängen, strax norr om Stockholm. Här har vi vår butik med kontor samt ridhus för utprovningar.

Våra kunder är hobbyryttare upp till ekipage som tävlar internationellt. Vi utgår ifrån Stockholmsområdet men längre resor utanför länet förekommer. 

  • Vi tror att du har arbetat som sadelutprovare eller liknande några år och själv är aktiv ryttare sedan flera år tillbaka.
  • Vi söker dig som vill jobba som konsult som din huvudsakliga sysselsättning och att du utgår ifrån vår butik och kontor på Lennartsnäs.
  • Det är meriterande om du har en bakgrund som sadelmakare men inget krav.
  • Ersättning efter överenskommelse.

 För att må bra i din roll hos oss behöver du vara självgående, ansvarstagande och ha ett starkt driv att vilja göra skillnad för häst och ryttare till en bättre sadellösning. Företaget är under stark tillväxt och det finns stora möjligheter för dig att vara med och påverka stort som smått i verksamheten. Vi erbjuder dig en arbetsplats med ett starkt och välkänt varumärke med ett stabilt kundunderlag. För rätt person finns stora möjligheter till utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten eller om oss? Välkommen att ringa Angelica 070-6286103. Maila din ansökan till angelica@byhorse.se. Sista ansökan 20/12.