NYHET!- Sadelutprovning i mindre grupp på Lennartsnäs


NYHET HOS BY HORSE!

Nu kan du boka sadelutprovning i en mindre grupp på Lennartsnäs! Ta med dig en kompis som medhjälpare och kom till Lennartsnäs för en sadelutprovning. Du delar din tid med max 4 andra ekipage. Din kompis hjälper till att bära sadlar mellan butiken och ridhuset. Ni får samma goda service som vanligt i butiken och med sadelutprovaren i ridhuset för att hitta den ultimata sadellösningen för dig och din häst samt för de övriga gästande ekipagen.

Pris: 650 kr (ord. pris för en sadelutprovning helg 90 min 2000 kr). Avgiften betalas tills sadelutprovaren (Swish) vid din ankomst.

Tid: 90 min. Utvalda lördagar varje månad är bokningsbara uppdelat i två pass, välj den tid och det pass som passar dig bäst ; kl 10.30-12.00 (hopp) eller 12.30- 14.00 (dressyr). Du ser vilka lördagar som gäller samt bokar din tid här . Vid bokningen får du ett formulär att fylla i vilket underlättar för oss att förbereda vilka sadlar som kan passa dig och din häst bäst.

Avbokning som sker mindre än 24 tim innan bokad tid, faktureras med 500 kr.

Att tänka på:

  • Vi rekommenderar att ni kommer i god tid, se till att ni är uppvärmda innan själva utprovningen påbörjas, bättre att lägga tiden på utprovningen. Har du ingen sadel att rida i, gå med din häst ordentligt i ridhuset innan. 
  • Ta med dig all övrig utrustning till dig själv och din häst som inför ett vanligt ridpass. 
  • Se till att fylla i frågorna du får i samband med din bokning. På detta sätt kan vi förbereda ett urval som vi tror kommer passa dig och din häst bäst. 
  • Du behöver sällskap med dig, vi har ingen möjlighet att bära sadlarna mellan butik/ridhus.
  • Har du förkylningssymptom eller känner dig hängig några dagar innan, vänligen boka om tiden till en annan lördag. 
  • Tempa hästen varje dag i 3 dagar innan ankomst, vid feber, boka om tiden!
  • Medtag legitimation!

Välkommen!