Sadelutprovning med övernattning för dig och din häst


Hej! 
I dag vänder jag mig främst till er som bor långt bort. Oavsett var vi bor så drabbas vi ibland av sadelproblem eller sadeltvivel.. 

Vi får många samtal och mejl från kunder runt om i Sverige som har långt till närmaste sadelutprovare eller butik. Vissa känner sig lite ensamma i sitt sadelletande tror jag. Man vet inte riktigt var man ska börja. Ofta känner ryttaren att något inte känns helt bra men vad är det som är fel egentligen??? Hur ska det kännas?
I de fallen är det bra att boka en sadelutprovning så att man får testa olika märken och modeller. Viktigt att hitta en sadel som både häst och ryttare trivs i. 

Andra har hästar som fått ont i ryggen, då rekommenderar jag verkligen en utprovning. Ofta vill jag i de fallen få ta del av journaler, prata med veterinären, tränaren ja ibland alla inblandade så vi får en samsyn kring ekipaget. För att hjälpa till på bästa sätt behöver man få hela bilden klar för sig.

Så ni som känner er ensamma eller bor långt bort, låt det inte hindra er!  
Kom till oss på Lennartsnäs!! Här kan du i lugn och ro få prova massor av sadlar med hjälp av någon av oss sadelutprovare. 

Vi har övernattning för din häst och via våra goda vänner på Ekeby i Bro finns möjlighet till trivsam och prisvärd övernattning för dig.

Mejla oss på sadel@byhorse.se så hjälper vi dig att boka. 

Varmt välkommen! 


Lämna en kommentar


Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända