News RSSBy Horse+ Prestige= Sant!

Vi är jätteglada att nu kunna erbjuda våra kunder även nya sadlar och tillbehör från Prestige. Prestige håller hög kvalitet och har ett bra utbud av modeller som vi gillar. Först ut är nya modellen Philosophy som är en innovativ sadel av premiumkvalitet!

Fortsätt läsaNytt samarbete med Bruno DelGrange!

Vi välkomnar varmt ett nytt samarbete med välrenommerade Bruno Delgrange! Vi på By Horse kommer främst att lägga vår vikt vid dressyrsadlarna.  Mest känd är Bruno Delgrange för sina hoppsadlar, få har väl missat att vår svenska stjärna Peder Fredricson rider i sadeln med den välkända loggan. I Sverige har inte dressyrsadlarna tagit så stor plats ännu, vi tänkte ändra på det!  Läs mer om modellen Olympia som kommer vi kommer att sälja: https://www.brunodelgrange.com/en/accueil/1-olympia.html

Fortsätt läsaSadelutprovning med Sandra Dahlin och hennes fina Avichi

Vi hade nyligen besök av Sandra och hennes superfina Avichi, 5 år, (e.Zuidenwind ue Ichi). Ichi ägs av Sandra och de tävlar GP tillsammans. Avichi är en väldigt känslig dam. Hon har en bred manke, något kort rygg, stora välformade bogar som kräver frihet. Valet föll på en PDS Delicato, design Carl Hester. Både Avichi och Sandra var supernöjda med resultatet! Vi är både glada och stolta över vårt samarbete med Sandra där vi får supporta henne och hennes hästar med sadlar!

Fortsätt läsaNytt på By Horse!

Vår nya webshop lanserades idag vilket vi är väldigt stolta över! Webshopen är laddad med sadlar och utrustning för både häst och ryttare.  Vi har efter vår senaste kampanj fått in ett stort antal både hopp- och dressyrsadlar som är redo att möta sina nya ägare. Nya tider finns också inom kort att boka under augusti för sadelutprovning. Det gör du under Boka direkt. Välkommen!

Fortsätt läsaSadlar och stövlar som knirrar

Har du varit med om att du inte får till den där tysta och svävande känslan i din ridning för att sadeln knarrar alldeles för högt? Det där kan vara ett irriterande problem jag möter ganska ofta när jag är ute och träffar våra kunder. Mitt tips är att du gör sadeln, stiglädren och ridstövlar med samma tvållösning. När det är gjort smörjer du in med en olja (undvik sadelkåpan och insidan av stövlarna). Olika medel fungerar inte alltid så bra ihop.

Fortsätt läsa